blondinbella

Blondinbella ska till Barnäs/ Värmland i helgen..! som ligger tre mil från där jag bor. vilket sammanträffande för dit ska jag med och åka snowboard, tänk om vi krockar i backarna eller möts på after skin? den som lever får se!


min patrik

Det finns så mycket jag skulle vilja tala om för dig. som jag vill att du ska veta. man ska aldrig ta någon för given, och det värsta som skulle kunna hända är att du eller jag försvinner och jag inte kunnat få fram till dig hur mycket du betyder för mig. för utan dig vore jag ingenting, inte ens den människa jag är idag. usch nu sitter jag här och lipar. men det är så svårt att sätta sig och prata om sånt som man egentligen tar för givet. att du vet hur mycket jag uppskattar att du finns där och alltid har funnits där, allt du gjort/gör för mig, som en viss annan person aldrig gjort. Faderskap handlar egentligen  inte om gener eller blod eller något annat sådant. det har du bevisat för mig. för det är du som är min pappa, har alltid varit, och kommer alltid att vara.
tack för att du finns



hovfjället nästa

Varje dag får vi fika två gånger, men på onsdagar är det tre. herregud. vaniljhjärtan, muffins och kanelbullar. jag klagar inte! nu är det kvällsfika och imorgon börjar jag och joel vår praktik på hovfjällets skidstation.  hoppas det blir riktigt roligt och bra erfarenheter till framtida jobb. idag har vi varit på föreläsning och haft janne som lärare. föreläsaren var från sveriges camping förbund och han berättade att falköpingsborna är de som är mest positiva till camping i hela sverige. Jag är från Falköping !!skrek jag och log stolt. patriot? jag? och vad är det att vara stolt över. haha. föreläsaren sa att han skulle till falköpings camping i morgon, då kan du ta med mig sa jag. men det går ju inte. Igår hade jag förresten en lång pratstund med våran söta rektor över fikat. vi pratade om skolan och om hans liv och hur jag hamnat här. bara han och jag, nu blinkar han mot mig varje gång vi ses. me like haha.


alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag var henrik hos mig, (han var här hela helgen!) vi var i branäs och åkte snowboard hela dagen, fikade, åt middag och sen var det lite fest på kvällen.







LOVE

Kaio 27

För några dagar fyllde Kaio 27 år, det firade vi med ett överraskningskalas som hette duga! Han fick även en herrtidning av mig, lisa och gerd. vi tyckte han förtjänade den. Grattis!


                                      




SVT

Här ser ni Svts bil utanför mitt fönster, de var här för ett tag sen och filmade mig och min klass. De ville veta mer om det nya programmet vi läser så nu kan man säga att vi  är kändisar mer eller mindre , iallafall i värmland!




cravings

Idag har vi haft en föreläsare hos oss från Torsby camping, en skit cool tjej som var chef där. Hon hade föreläsning hela förmiddagen men tiden här går så fort, inte som på gymnaiset. sen fick man skriva upp sig på en lista om man var intresserad av att jobba hos dem i sommar, men jag tror jag ska hem då.. men samtidig vore det roligt!
nu i eftermiddag blir det lite redovisningar och sen värdskap och turismkunskap. roligt och intressant, kul att plugga något man är intresserad av.

just nu har jag otroligt stora cravings på sushi.. det suger i magen efter det så fort jag tänker på det! AAAHH. snälla mamma kan inte du posta en låda sushi åt mig, jag dör här. nästan iallafall.

och det snöar här, som vanligt. hemma kanske det börjar gå mot vår.. men här.. jag undrar om jag någonsin kommer kunna dra på mig mina converse, jeansjacka och kavaj. jag frågade jonathan och emelie igår när våren kommer hit, då skrattade dem åt mig. jaja, jag har inte hamnat på nordpolen men det känns så. Och det händer saker här minsann, spännande!

Vad som händer ikväll eller efter skolan återstår att se, igår var vi i Torsby och inhandlade massa sprit, piroger och gardiner. i helgen ska vi på någon konsert 1 mil härifrån, men våra klasskompisar som bor här skrattade åt oss när vi sa det och sa att det bara är 40 + där.. lär bli intressant ! haha



rappakalja

Lisa - Jag är definitivt inte en sån..

Lisa .. - men Heliga Birgitta var en!

Evelina - Jag har det! Oskuld!

Lisa - ett Helgon..

drömläsare titta hit

Inatt drömde jag att jag var på fest och drack rött vin som smakade saft och var jättegott. jag har äntligen hittat mitt vin tänkte jag, det som smakar riktigt bra. sen när jag hittade flaskan började jag nästan gråta för det visade sig att vinet var 3 %igt och det blir man ju inte full på.. ehh? vad betyder detta.

lisas rumpa får mig att göra konstiga saker

 
 

.. bara så ni inte glömmer min vackra nuna

bananas

Nu ska jag till ica och köpa bananer och choklad. Lisa har åkt till torsby och hon har lovat att köpa veckorevyn åt mig, den finns inte i affären här. sorgligt men sant haha! idag var det jätteäcklig mat i skolan så jag ska laga pappas specialare banan och bacon pasta.. nu saknar jag min familj lite igen. idag hade jag en föreläsning om skara sommarland och min lärare sa "evelina har du varit guide och haft föreläsningar mycket innan?" sen kom han fram och gav mig en komplimang när vi hade 3 fikat. hihi det går bra det här. sen ska jag städa, för imorgon kommer en viss speciell henrik och hälsar på! så i helgen ska kaio ha fest, jag och henrik ska åka snowboard och fira alla hjärtansdag.. mysigt det ska bli att ha honom här och visa allting! fick ett meddelande från sommarland förut idag att jag förhoppningsvis är den de söker som ska få jobba i receptionen där i sommar! hoppas till 1000.. så det blir en intervju i mars, vilket betyder att jag kommer hem då.



nä nu måste jag springa till ica innan det stänger!

The old me is dead and gone




That part of me left yesterday the heart of mine is strong today
No regrets I'm blessed to say the old me dead and gone away


Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone

I turn my head to the east I dont see nobody by my side
I turn my head to the west still nobody in sight
So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride
The old me is dead and gone, the new me will be alright


min första vecka i Stöllet






















Jag har bara träffat er i en vecka, men redan betyder ni så mycket. Ni är så bra och jag är så jvla glad att jag kommit hit! hoppas på många fler roliga veckor <3

nothing can touch me

Jag är hemma på lunchen var jag nära på att skriva. men vadå hemma? är det här rummet mitt hem nu? nä.
De i turism och uteliv är på praktik i en månad så jag bor ensam! det är så tomt, även fast jag känt dem så kort så saknar jag dem. Idag har vi turismkunskap hela dagen, slutar 16.00
Jag sitter på mitt rum och lyssnar på let it rock med lil wayne och kevin rudolf! den låten har Kayo lärt mig lyssna på. den är  bäst. det är så himla kallt här ute, så fort jag andas svider det i lungorna. igår såg jag, Rafael, Gerd, Andreas och Joel på film hos Kayo! alla låg i hans säng och åt marabou. MYS. vi såg sexdrive, haha den var rolig. sen tränade vi en och en halv timma. imorse skakade jag när jag åt gröt. jag har ont i delar av min kropp jag inte ens visste fanns. antar att det är positivt. idag blir det mer träning och film med de andra! jag kommer hem i helgen. mamma <3




when its good its so good til it goes bad..

RSS 2.0